Om CORPUS

Muskulær Zoneterapi i Gesten

Jeg hedder Lise Vesterbæk Bak, er 45 år og bor i Gesten ved Vejen. Jeg er gift og har 3 børn. Jeg er oprindeligt uddannet Klinisk diætist og har arbejdet både på hospital og i det private med børn og voksne.
Jeg blev fascineret af zoneterapien, da mine børn var små og havde problemer med både øerne og fordøjelsen. Der gik dog nogle år, hvor jeg legede med tanken om at uddanne mig til zoneterapeut, inden jeg tog beslutningen om et karriereskift – i 2017 stod jeg endeligt med uddannelsesbeviset i hånden, og jeg har ikke fortrudt min beslutning en eneste dag. Det at kunne hjælpe andre mennesker til at få det bedre både fysisk og psykisk, giver mig energi og arbejdsglæde.

Jeg arbejder holistisk, hvilket vil sige, at jeg ser på det hele menneske i min behandling, og derfor ikke kun på det symptom, klienten kommer med. Jeg anvender både Muskulær Zoneterapi, alm. Zoneterapi og øreakupunktur i mine behandlinger.

Som kl. diætist vejleder jeg efter en livsstilsændring med fokus på kost og motion tilpasset den enkelte klient.

Jeg er RAB (registreret alternativ behandler) godkendt behandler, hvilket medfører, at jeg lever op til Sundhedsstyrelsens krav til alternative behandlere. Herunder forpligter jeg mig bl.a. til at efteruddanne mig, og jeg er ligeledes er jeg medlem at Zoneterapeutforeningen ZCT.
Jeg har sidenhen taget forskellige kurser/uddannelser bl.a. i zoneterapi til børn samt i NADA ved NADA Danmark. Derudover er jeg uddannet øreakupunktør ved Anne Marie Vester, hvorfor jeg anvender nåle i de fleste af mine behandlinger, hvis klienten tillader det.
Jeg har tillige efteruddannet mig til Muskulær Zoneterapeut v/Christian Slot. Denne uddannelse har udvidet mit syn på zoneterapi og dens muligheder, samt styrket min måde at behandle (mere effektivt) på. I tillæg til muskulær zoneterapi har jeg taget kurset ”Meridian terapi”. Denne behandlingsform retter fokus mod behandling af kroniske og akutte smerter.
Læs mere herom under Muskulær Zoneterapi

zoneterapi, muskulær zoneterapi, øreakupunktur og kostvejledning
Kontakt lise og klinik Corpus
Se min behandlingsform her

KUNDERNE SIGER

“Helt igennem er fantastik oplevelse og forbedring af min krop.”

Hanne Ligaard Sorgenfri

“Jeg kan kun give Lise min varmeste anbefaling. Vi kom med vores datter pga problemer med maven. Lise meldte ud allerede første gang at der nok skulle 3 behandlinger til og at hvis det ikke havde hjulpet efter de 3, så kunne hun ikke hjælpe. Det er efter min mening helt fantastisk hun er så åben og ærlig.
Lise kunne hjælpe og vi er så glade.”

Maria Thordahl Kjeldsen

“Når man står med en meget smertefuld tennisarm, så er man villig til næsten hvad som helst, hvor der er chance for lindring. Jeg anede ikke hvad Lises fagområde kan, men gav det et skud. To behandlinger, delvist med zoneterapi, delvist med akupunktur i det ene øre, og begge gange var der mærkbar smerteaftagen 2 dage efter behandlingen. Lise er supergrundig, og udfordrer gerne én på, hvad man tror virker. Og så følger hun tæt op på behandlingen. Klart en tommelfinger op fra mig.”

Steffan Søby Thygesen

CORPUS V/ LISE VESTERBÆK BAK

  • Hovedgaden 43, 6621 Gesten
  • 71 22 33 10
  • lise@klinikcorpus.dk

© Copyright 2017 – 2021   |   Webdesign   |   All Rights Reserved   |   Klinik CORPUS